Huidverbetering met de Quattro

Beautysalon Camée is gespecialiseerd in
huidverbetering, door middel van kuurbehandelingen
en de juiste producten voor thuisgebruik, zal er een
zichtbare huidverbetering optreden

 

Diamant Microdermabrasie

Diamant Microdermabrasie brengt peeling op een hoger niveau. De diamanten opzetstukjes van de Quattro pollijsten als het ware de huid, met een fantastisch resultaat, zonder hinderlijke losse kristallen.
Door met diamantfragmenten over het huidoppervlak te bewegen en dode huidcellen af te voeren,
worden zeer dunne laagjes van de bovenste huidlaag verwijderd. Uw huid blijft intact en de behandeling is pijnloos. Een nieuwe, volledig gladde, zachte en frisse huid komt hierdoor tevoorschijn.
Het afslijpend effect en de druk vacuüm- zuigmassage van de huid, brengen een natuurlijk proces op gang in de huid. De doorbloeding wordt verbeterd en de aanmaak van collageen gestimuleerd.
Een bijkomend effect hiervan is betere opname van de werkzame stoffen.

Wat belooft deze behandeling?

Microdermabrasie stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken en de productie van elastine en collageen te verhogen.

De behandeling zorgt voor huidverbetering op elke leeftijd en bij elk huidtype.
De huid zal er mooi, fris en gezond gaan uitzien en glad en soepel aanvoelen.

Grove poriën worden fijner, en fijne rimpels vervagen, net als oppervlakkige acne littekens, huidverkleuringen en andere tekenen van huidveroudering zoals pigmentvlekken.

Wanneer merkt u resultaat?

 

Vanaf de 1e behandeling zult u merken dat de huid een mooiere
teint en een zachter oppervlak krijgt. In kuurverband zal er een
zichtbare huidverbetering optreden.

Gebruikt men tevens de Nutricosmetics van LavieSage met de
bouwstoffen ter ondersteuning van binnenuit, dan behaalt men
nog betere resultaten.

Mesotherapie

Het alternatief voor injecties of facelift!

Mesotherapie wordt gebruikt voor het diep laten inwerken van werkzame stoffen.
Mesotherapie is naaldloos, veilig en zonder pijn.

Met het handstuk worden ronddraaiende massagebewegingen gemaakt over het te behandelen gebied.
Het handstuk levert korte elektrische stroomstootjes.

Door middel van deze korte elektrische stroomstootjes wordt het celmembraam tijdelijk doorlaatbaar gemaakt en kunnen opgeloste stoffen diep de huid ingebracht worden, waarbij tegelijkertijd de gezichtsspieren worden getraind. Deze techniek heet electroporatie.
De korte electra-impulsen werken in de ruimtes tussen cellen en weefsel.

Allereerst worden de celafvalstoffen in beweging gebracht, zodat de ruimte tussen de cellen worden schoongemaakt. Binnen een fractie van een seconde veranderen moleculen en ontstaan er ultrakleine poriën, de huid wordt weer doorlaatbaar. Met het volgende handstuk wordt d.m.v. ultrasound, de werkstoffen van het masker of ampul verder de huid ingesluisd. Als afsluiting van de behandeling volgt de Cool treatment. Dit om de huid te kalmeren en de poriën te sluiten.

Vanaf de eerste behandeling zult u het verschil ervaren. De huid krijgt een vitaliserende oppepper. De gladheid en hydratatie van de huid nemen enorm toe en de huid voelt steviger en soepeler aan. Uw teint wordt weer helder, de huidstructuur wordt egaler en grove poriën verfijnen. Fijne lijntjes verdwijnen en grovere rimpels worden minder diep. De huid rondom uw ogen wordt gelift. Uw huid gaat er jonger uitzien en krijgt een mooie gezonde uitstraling.

Voor optimaal resultaat wordt dit geheel in kuurverband geadviseerd,
eventueel in combinatie met Microdermabrasie voor het beste resultaat.

Mirna - Beautysalon Camée
Salon_Camee_huidverbetering

Ultrasoon

Ultrasoon zijn zeer hoge geluidsgolven die voor het menselijk oor niet hoorbaar zijn. Deze geluidsgolven wekken trillingen op die effectief toegepast kunnen worden bij gezichtsbehandelingen. Uit onderzoek blijkt dat laagfrequente ultrageluid een waardevol middel is om de effectiviteit van professionele huidverzorging te verbeteren. Het apparaat zendt ultrasone geluidsgolven onder een gepulseerde vorm uit. Een Ultrasoon behandeling is geschikt voor elk huidtype waarbij een hoog geconcentreerde geleidingsvloeistof/masker met werkstoffen wordt gebruikt, waar de huid een tekort aan heeft gekregen.

Ultrasoon heeft diverse effecten op de huid. Door de energie van de Ultrasoon golven en de warmteontwikkeling wordt  de stofwisseling in de diepere huidlagen gestimuleerd, met als gevolg dat ook de productie van collageen-en elastine vezels worden geactiveerd. De doorlaatbaarheid van de huid wordt verhoogd waardoor actieve werkstoffen beter in de huid kunnen worden gebracht. De opname van werkstoffen is effectiever en gemakkelijker, waardoor de werkzaamheid van producten verhoogd wordt. Door de trillingen die Ultrasoon maakt, ontstaan in de huid moleculaire wrijvingen, waardoor verharding of verkleefde vezelstructuren verminderen. De tussenruimte tussen de cellen worden ruimer, afvalstoffen worden beter afgevoerd. Andere toepassingen van ultrasoon zijn spierontspanning, betere doorbloeding (door de snelle beweging ontstaat wrijvingswarmte) en bevordering van het herstel vermogen van de huid .

- Betere product opname

- Verstevigende gelaatsbehandeling

- Kalmeren bij couperose en gevoelige huid

- Onzuivere huid

- Slecht doorbloede huid

Wilt u meer informatie over Beautysalon Camée of wilt u
een afspraak maken? Neem dan contact op!

 

Beautysalon Camée
Middelburgseweg 49
2771 NH Boskoop
06 20 77 50 38
info@saloncamee.nl

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00


Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
KvK 28091812
BTW NL001124091B63